SEZONA: 3

EPIZODA: 2

OPIS

Novopečeni špijuni Carrie i Oscar još uvijek pokušavaju impresionirati vođu svog tima, Franka Londona. Napetost još više poraste kada saznaju da su još na probnom roku. Zajedno s nešto iskusnijom Rose moraju se požuriti kako bi zaustavili tajanstvenog kriminalca koji pljačka sve banke u zemlji. Bankar za bankarom otkriva da je netko iskopao tunel do trezora, ukrao sav novac i nestao. Tim misli da takav način rada podsjeća na Krticu (Jeff Rawle - Doc Martin, Faith in the Future, Drop The Dead Donkey), ali on je u strogo čuvanom zatvoru MI9-a. U međuvremenu, Krtičin bivši pomoćnik Luke Withers (Dean Gaffney, EastEnders), uživa u plodovima svojih zločina uvjeren da je najlukaviji zločinac na svijetu. U ovoj epizodi gostuje Adjoa Andoh (Casualty, Doktor Who) kao čelnik MI9-a.

Slike

Školarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajciŠkolarci obavještajci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.