OPIS

Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi – Božene – i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.
To je mjesto u kojem nema kriminala i u kojem junaci serije vode lagodan život: plaća ide, a posla nema. Problemi nastaju onog trenutka kada im iz Uprave javljaju kako planiraju ugasiti njihovu postaju upravo zbog nedostatka posla, a njih poslati u prekomandu. Tamo gdje nema kriminala i policija je nepotrebna... Njima to nije po volji jer je svatko na neki način vezan za to pitoreskno mjestašce. Dolaze potom do pomalo nekonvencionalnog rješenja – da izmisle zločin koji će potom sami rješavati i time si “stvoriti” posao. Međutim s vremenom i uz angažman ostalih mještana koji se upletu u situaciju “zločin” prerasta njihove profesionalne sposobnosti i cijeli plan se postepeno počinje urušavati uz niz zabavnih zgoda i nezgoda. Prava je to prilika za jedan ozbiljan dar mar u malom mjestu.

Slike

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.