SEZONA: 1

EPIZODA: 24 - The Power of Gold

OPIS

Kroz cijelu ljudsku povijest zlato se koristi za gotovo sve, od ukrašavanja do izrade svetih predmeta. Je li moguće da predmeti od zlata imaju neku vrstu moći nad nama - koju možda ne razumijemo u potpunosti?

Slike

Neobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom ShatneromNeobjašnjeno s Williamom Shatnerom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.