SEZONA: 1

EPIZODA: 174

OPIS

Juran se iznenadi što mu je Nataša prešutjela za Augustinino slavlje u pivnici. Eva ne može vjerovati da je Vera uspjela srediti da puste Stelu. Kristijan sretne Minju i kaže joj da mu je žao što se nisu sreli pod drugim okolnostima. Nataša kaže Juranu da se mora odlučiti između svoje majke i ostatka obitelji jer Renata očito uživa u njihovoj nesreći. Gordanov vozač pokazuje Gordanu fotografije na kojima su Eva i Kristijan. Nakon razgovora s Natašom Juran traži od Renate da pronađe mekši način komunikacije s ostatkom obitelji. Julija traži od Gordana da joj ponovno pokaže sve ateste vezane za Meyerovu tehnologiju. Eva zatekne Minju kako se pakira za povratak u Belgiju jer se ne želi zadržavati u sumnjivom poslovnom svijetu poput njezina oca. Renata traži od Žareta da se što prije riješi Eve.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.