poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Dobro iskustvo
Posle Uskršnjih praznika koji su se slavili u Izraelu bračni par Vilan vratio se u Beograd. Tamo su se sreli sa porodicom i sa njima razmenili iskustva oko suzbijanja epidmije. Sa njima se nisu videli zbog kovida duže od godina dana.
Ambasador Izraela Jahel Vilan i supruga Shiri/sh kao škola, primili su me u svom domu gde smo razgovarali o tome kako je Izrael u kratkom vremenskom roku uspeo da vakciniše skoro celo stanovništvo.
Pitala sam ih koliko su se svi plašili?
Kako su reagovali na vakcinaciju koja je preplavila zemlju?
Kako su se lično odnosili na činjenicu da treba da prime vakcinu?
Kako gledaju na moguću vakcinaciju dece?
Važno je uvek čuti druga iskustva iz kojih se uči kao i iskustva u saopštavanju zabrana i činjenica koje treba saopštiti ljudima.
Izrael skoro da može da kaže da je izašao iz epidemije. Kod nas čekamo da tako nešto uskoro možemo i mi da saopštimo.

Slike

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.