poster

Vrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico Freeman

Vrijeme je za jazz (2018)

glazbeni | Hrvatska

OPIS

Donosi snimke hrvatskih i inozemnih jazz-koncerata i festivala, reportažne preglede aktualnih događaja na hrvatskoj jazz-sceni.

Slike

Vrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico Freeman

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.