EPIZODA: Hoću kući - Čipovi i mlijeko

OPIS

Zlatan Mulabegović, povratnik iz Švicarske, počeo je u BIT centru u Tuzli, gdje se mladim IT firmama pruža prilika za optimalan početak. Nakon desetak godina, u Zlatanovoj firmi je zaposleno 100 osoba. Bave se izuzetno uzbudljivim svijetom digitalnih finansija, a on govori da je za njega i njegovu porodicu povratak u BiH najbolje što mu se moglo dogoditi. Zoran Petrov se bavi uzgojem krava i proizvodnjom mliječnih proizvoda po ekološkoj filozofiji i pristupu samoodrživog imanja u Vršcu, gdje je nakon godina provedenih u Švicarskoj, Australiji i Norveškoj pronašao mir. Oni pokazuju da je na prostoru zapadnog Balkana moguće sretno i uspješno živjeti i digitalnim i analognim načinom života. Načelnik Teslića Milan Miličević u segmentu Poruke načelnika govori o potrebi stvaranja adekvatnog ambijenta za povratak ljudi iz dijaspore.

Slike

Hoću kućiHoću kući

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nevjerojatne životinje kompilacija (2017)

    image
    Emisija "Nevjerojatne životinje" vaš je najbolji vodič za sve što se tiče vaših omiljenih životinja. Svaka epizoda obrađuje po dvije životinje i uključuje...
  • Skarby

    image
  • Nakon prvih 48 sati (2008)

    image
    Follow "real life detectives" in various cities while they try to crack the case in the first 48 hours after the homicide.
  • Rijekama ka Zapadu

    image
    Ovaj serijal je neispričana priča o stvaranju modernog svijeta kakvog danas poznajemo. Vodi nas kroz historiju nastanka, rasta i propasti mnogih civilizacija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.