Ocjena korisnika: 7/10

OPIS

Ovotjedna emisija Normalan život posvećena je sjajnim odgajateljima, profesorima koji s iznimnom empatijom i stručnosti potiču djecu s teškoćama na aktivizam u okviru njihovih mogućnosti, a to je vrlo važno za njihovo psihofizičko zdravlje, osjećaj integracije i pripadnosti svojim vršnjacima i cijeloj zajednici u kojoj žive.
Imamo nekoliko reportaža koje o tomu svjedoče, zagrebački srednjoškolci u projektima ekologije i elektronike te rehabilitacija kroz art terapiju.
Gosti su: Kristina Škaler, prof., iz Strojarske tehničke škole "Faust Vrančić" Zagreb (dobitnica "Nagrade Ivan Filipović" Ministarstva znanosti i obrazovanja) i prof. dr. sc. Smiljana Zrilić, profesorica pedagogije sa Sveučilišta u Zadru, autorica slikovnica i knjiga posvećenih djeci s teškoćama u razvoju.

Voditelj: Ana Tomašković

Slike

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Kanape

    image
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.