SEZONA: 4

EPIZODA: 6

OPIS

Mladi Joel Fleischman (Rob Morrow) nedavno je diplomirao, no umjesto karijere vrhunskog liječnika u New Yorku, doživjet će ono čemu se nije ni u snu nadao. Nepročitavši sitna slova svog ugovora o stipendiji, osuđen je na četiri godine liječničke službe u divljini daleke Aljaske, a njegov novi dom postaje živopisno mjestašce Cicely i nekoliko stotina njegovih osebujnih stanovnika koji će pridošlicu dočekati raširenih ruku. Tu su bivši astronaut i bogataš Maurice Minnifield (Barry Corbin), vlasnik restorana Holling Vincoeur (John Cullum) i njegova djevojka, konobarica Shelly Tambo (Cynthia Geary), bivši zatvorenik, lokalni DJ na radiju Chris Stevens (John Corbett), Joelova recepcionarka Marilyn Whirlwind, trgovkinja Ruth-Anne Miller (Elaine Milles) ili pak filmofil Ed Chigliak (Darren E. Burrows). Vrlo brzo Joel će upoznati sve probleme, strahove i zamršene odnose svojih ekscentričnih sumještana te, unatoč negodovanju, uvidjeti kako mu se miran život u divljini sviđa puno više nego što je ikad mogao zamisliti.
Prije 30 godina na televizijskim ekranima pojavila se serija koja je svojom jednostavnošću, različitim likovima i njihovim zanimljivim odnosima u trenu osvojila gledatelje diljem svijeta. Već od prve epizode svima koji su gledali bilo je jasno da je ovo drugačija od svih serija koje su gledali. Njezini tvorci majstorski su spojili humor i dramu kroz koju svakodnevno prolaze simpatični žitelji izmišljenog gradića Cicelyja na Aljasci, pa je kroz šest sezona i 110 epizoda serija u čitavom svijetuzaradila status omiljene i kultne TV serije i zaradila čak 57 nominacija za razne nagrade, a osvojila je njih 27, uključujući tri Emmyja i dva Zlatna globusa.

Slike

Život na sjeveru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.