SEZONA: 1

EPIZODA: 157

OPIS

Toni je zabrinut za Andriju koji misli kako će Juran sve što je rekao ponoviti i pred policijom. Nataša se prepala čuvši pucanj iz kolibe i otrčala po Lovru. Karlo i Augustina sretnu Ladu koja ih upozna sa svojom novom prijateljicom Minjom. Svi su u pansionu oduševljeni tajlandskom masažom. Augustina pred Ladom i Minjom prizna da je trudna. Ines se iznenadi kada se Andrija pojavi u postaji s Juranom. Eva se potuži Gordanu što ne može pomoći Andriji, a netko mu očito sve namješta. Renata kaže Juranu kako joj se čini da je Nataši godilo što ga nema. Stela se ljuti na Andriju što je postupio nepromišljeno, ali on kaže da sada bar zna da je Juran kriv i za požar u pilani.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.