poster

3rd Rock From The Sun

3rd Rock from the Sun (1996)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 16

OPIS

Najuspješnija znanstveno-fantastična humoristična serija o timu znanstvenika s dalekog planeta,na istraživačkoj ekspediciji po njima najmanje važnom planetu Zemlji gdje poprimaju oblik koji smatraju tipično ljudskim da ne bi bili otkriveni.
Nakon poprimanja ljudskog oblika, tim izvanzemaljaca koji sebe nazivaju obitelj Solomon počne razvijati ljudske emocije i karakterne nedostatke u prvoj sezoni znanstveno-fantastične humoristične serije „Treći kamenčić od Sunca“. Unatoč teškoćama vezanim uz prilagodbu na nova tijela (za početak, više ne mogu okrenuti glavu da bi si polizali leđa), Solomoni se smjesta bacaju na sakupljanje podataka i informacija o Zemlji za svoga vođu, svemoćnu Veliku Divovsku Glavu. Viši zapovjednik Dick Solomon (John Lithgow) uspijeva se zaposliti kao profesor na fakultetu Pendleton gdje počinje osjećati neobičnu privlačnost prema kolegici, dr. Mary Albright (Jane Curtin), koja nema pojma da je on zapravo izvanzemaljac. Znanstveni genij u timu, Tommy Solomon (Joseph Gordon-Levitt), sredovječni izvanzemaljac zarobljen u tijelu ljudskog adolescenta, mora pretrpjeti prvu dječju bolest, a počinje hodati s djevojčicom August (Shay Astar). Vojna časnica Sally Solomon (Kristen Johnson) - izvana djevojka, a iznutra tko zna što, iznenada razvija žudnju za muškarcima te traži savjet Dickove sarkastične tajnice Nine (Simba Khali). A šupljoglavi član izvanzemaljskog tima Harry Solomon (French Stewart) razvija afinitet prema alkoholu i ostalim i sličnim porocima. Iako imaju naredbe da ubiju svakog čovjeka koji se približi saznanju istine o njihovu pravom identitetu, Solomoni shvaćaju da nisu to u stanju učiniti; Zemljani možda jesu dosadni, nazadni kreteni, ali zaista su sjajno društvo! Prva sezona završava s prvom od mnogih nerazriješenih dilema, kad vlasti s matičnog planeta Solomona odluče da njihova misija nije uspjela, narede im da se vrate kući. U taj čas, Dick se iznenada pretvara u podvojenu ličnost! Tijekom prve sezone prikazivanja, serija „Treći kamenčić od Sunca“ bila je nominirana za nekoliko „Emmyja“, a John Lithgow primio je nagradu za "izvanrednu glavnu mušku ulogu u humorističnoj seriji".

Slike

3rd Rock From The Sun

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.