EPIZODA: 11

OPIS

Grover iz serije „Ulica Sezam“ ovdje se pojavljuje u ulozi superjunaka, Super Grovera. On je zapravo Grover Kent (po uzoru na Clarka Kenta), prodavač kvaka u tvrtki Acme, što je tek jedan u nizu poslova kojima se bavio. Kružeći nad gradom, Super Grover se služi svojim supermoćima kako bi pomogao drugima.

Slike

Super GroverSuper GroverSuper Grover

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kalimero (2014)

    image
    Nepravda je što Kalimera tako dugo nije bilo, ali sada se vratio da otkrije i pokuša da reši probleme s kojima se susreće. Kalimero je i dalje jedino crno pile u...
  • Boca i Lutkica (2010)

    image
    Boca puž i Lutkica bubamara su najbolji prijatelji ikada . Oni imaju mnogo lepih avantura , dok upoznaju nove prijatelje i svet koji ih okružuje.
  • Doodleboo (2015)

    image
    Doodleboo sa samo nekoliko poteza olovkom uspije stvoriti smiješne i simpatične crteže koji ožive iste sekunde nakon što su obojani!
  • Polo (2014)

    image
    Polo lives in a dream world. He has an island of his own, where his home is inside a cosy tree. He's as free as a bird.He lives on his own, but his friends are...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.