EPIZODA: 70 - Serijski program

OPIS

Gorka zemlja je priča o legendarnoj ljubavi koja počinje u Istanbulu tokom 1970-ih i nastavlja se u plodnim zemljama Cukurove u južnoj Turskoj kroz kušnje zla, ambicija i tiranije. Serija koja govori o mjestu gdje ljubav ne poznaje granice, mjestu gdje se za ljubav umire... U Gorkoj zemlji ljubav je veća od života. Yilmaz, čovjek koji ne žali umrijeti ili ubiti za ženu koju strastveno voli. Zuleyha, žena koja se odriče svojih nada, snova, pa i same sebe kako bi spasila čovjeka kojeg voli. Hunkar, majka koja je svoj život posvetila da po svaku cijenu zaštiti autoritet svoga sina, sve to na plodnoj zemlji koju njihova porodica posjeduje stoljećima. Demir, moderni zemljoposjednik koji očajnički želi imati ženu u koju je opsesivno zaljubljen - ženu koja mu neće uzvratiti ljubav. S jedne strane su oni koji su spremni učiniti sve. S jedne strane su oni koji će učiniti sve i prema svakome kako bi dobili ono što žele. S druge strane su ljubazni ljudi, s toplim srcima, koji vjeruju u snagu ljubavi.

Slike

Gorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemljaGorka zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.