poster

Neka nam Bog pomogne

Che Dio ci aiuti (2011)

komedija, drama, misterija | Italija

SEZONA: 6

EPIZODA: 19

OPIS

Sestra Angela izvanredna je redovnica, vještog i oštrog uma svojstvenog detektivima. Pri ulasku u samostan za sobom je ostavila tešku prošlost, a čak je i izdržavala zatvorsku kaznu gdje je pronašla vjeru i primila poziv. Sretno i s ljubavlju bdije nad samostanom u prekrasnom talijanskom gradu, zajedno s poglavaricom samostana sestrom Costanzom. Kako bi osigurale prihode za održavanje svog doma, samostan postaje internatom za studentice i odjednom mali svijet u kojem se životi djevojaka isprepliću s poslovima malog grada koji obiluje događajima i neispričanim pričama. U te priče često se upliće Marco Ferrari, najmlađi i najbriljantniji detektiv u Italiji. To jest, bio je to sve dok ga profesionalna greška nije koštala njegove početničke karijere. Spletom okolnosti, sestra Angela i Marco postaju suradnici u kriminalističkim istraživanjima u gradu, a pomoćnice su im tri šarmantne djevojke koje žive u internatu sestre Angele.
Prva od njih je Giulia, računalna genijalka i majka devetogodišnje kćeri Cecilije. Prije točno devet godina Giulia je imala kratak, ali intenzivan odnos s detektivom Marcom. Druga je Margherita, studentica anatomske patologije koja pokazuje izraženu predispoziciju za ispitivanje kadavera. I treća je neodoljiva Azzurra koja zbog svog šarma uspijeva prikupiti dragocjene informacije.
Pratite ovu detektivsku komediju, obilatu dobrim porukama ljubavi, očuvanja moralnih načela i obitelji. Serija razlaže i različita socijalna pitanja i probleme, uvijek pronalazeći pozitivna rješenja.

Slike

Neka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogneNeka nam Bog pomogne

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.