SEZONA: 1

EPIZODA: 8

OPIS

Serija „Muh-muh i Gljivani“ prati avanture Muh-muha i njegovih najboljih prijatelja, Beti i Vrca, dok istražuju, razvijaju se i otkrivaju koliko život u prirodi može biti zabavan.
U srcu šume živi živahno društvo Gljivana. Serija Muh-muh i Gljivani prati pustolovine Muh-muha i njegovih najboljih prijatelja Beti i Vrca dok okruženi ostalim stanovnicima Gljivovara odrastaju i otkrivaju koliko život može biti zabavan. Dobrodošli u Gljivadiju! Ovi su čuvari šume toliko maleni da stanu u džep a svaki od njih ima poseban dar. Muh-muh komunicira s prirodom, Beti svijetli kao svjetiljka, a Vrc ima fantastično pamćenje. Dok upoznaju svoje talente i ograničenja, otkrivaju da moraju još mnogo naučiti o odrastanju... Serija Muh-muh i Gljivani zabavno je putovanje samootkrića puno pustolovina u prirodi. Svi imaju jedinstvene karakteristike i ne preostaje im ništa drugo nego da budu svoji.

Slike

Muh-muh i GljivaniMuh-muh i GljivaniMuh-muh i GljivaniMuh-muh i GljivaniMuh-muh i GljivaniMuh-muh i GljivaniMuh-muh i Gljivani

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.