SEZONA: 2

EPIZODA: 17

OPIS

Božić je jako blizu i Teresa ga želi provesti sa svojim roditeljima. Razdvajanje od Morija povećava
njenu tugu dok su oko nje mnogi sretni: Silvana i Roberto, Quinto koji se zbližio sa Annom nakon rođenja djeteta, Silvana i Roberto, Vittorio i Andreina, koji su jedno drugom izrekli svoja osjećanja. Jedino je Mantovanijeva još uvijek neodlučna: Da li da odustane od ljubavi za Corrada i prihvati Dalmazia? Jedino bi na taj način mogla dobiti svoju kćerku Matilde natrag. Iako u Ženskom raju vlada Božićna atmosfera, u kojoj su kupci počašćeni poklonima za djecu, za Pietra Morija ovi praznici nisu radosni. Kao još veća komplikacija njegovom odnosu sa Teresom dolazi iseljenje stanara iz grofičine zgrade koja je proglašena nesigurnom. Da bi pokušao pomoći grofici da smjesti iseljene stanare i istovremeno pokaže Teresi kako se promijenio, Mori pokušava pronaći novac kako bi kupio zgradu ali nije lako pronaći banku koja će mu dati kredit. Jedinu ponudu dobija od Izza, misterioznog francuskog biznismena. Dok razmišlja hoće li preuzeti taj rizik, Pietro organizuje iznenađenje za Teresu koje joj Božić može uveseliti.

Slike

Ženski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski rajŽenski raj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.