poster

Alisa i Lewis: Porque Eu É Que Mando!

Alice & Lewis (2021)

avanturistički, animirani, fantazija | Francuska, Italija
Cartoonito CEE | 5. 5. 2024. | 22:00

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 48 - Porque Eu É Que Mando!

OPIS

Šestogodišnja Alisa ima čarobni ključ koji je vodi u Čudozemsku. U tom neobičnom svijetu upoznaje umiljatog zeca Lewisa, koji joj ubrzo postaje najbolji prijatelji! Alisa voli odlaziti u Čudozemsku gdje zajedno s Lewisom i ostalim prijateljima često doživljava avanture koji je dovode u sukob s hirovitom kraljicom. Svaki nastavak uključuje posjet Čudozemskoj gdje Alisa doživljava otkačenu avanturu s Lewisom dok se nosi s ludim, ekscentričnim pravilima i običajima koji vladaju u ovom paralelnom kraljevstvu. Alisine avanture uvijek započnu u stvarnom svijetu gdje je suočena s određenom situacijom. Njezina nevjerojatna iskustva u Čudozemskoj dovode do pozitivnog rješenja dileme ili do stjecanja uvida u njezino rješavanje, pa se na kraju svakog nastavka sretno vraća u stvarni svijet.

Slike

Alisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i LewisAlisa i Lewis

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.