SEZONA: 1

EPIZODA: 137

OPIS

Otto pronađe Ladu kako sjedi na podu ordinacije i zabrinut pozove hitnu pomoć. Eva se požali Gordanu kako joj nije lako biti suvlasnica kluba kada je drugi suvlasnik Kristijan s kojim nije lako surađivati. Juran pokušava oraspoložiti Natašu i potaknuti da izađe iz kuće jer je rekao Lovri što misli o njemu. Lovro skupi hrabrost posjetiti Ladu u ordinaciji, ali mu Otto kaže da je u bolnici jer je imala slom živaca. Eva povjeri Gordanu kako je u razgovoru s Julijom zaključila da je Vjeko koristio diktafon na kojem je sigurno pohranjeno dovoljno podataka za rasvijetliti cijeli slučaj, ali ne znaju gdje se diktafon nalazi. Gordan se zabrine jer Eva želi pomoći Andriji. Lovro je potresen viješću o Ladi, a i Otto se istrese na njega. Karlo pažljivo kaže Sofiji što se sve dogodilo posljednjih dana između Lade, Lovre i Nataše. Gordan kaže Juranu za mogućnost da postoji diktafon na koji je Vjeko snimao informacije. Karlo odluči reći Augustini da nikada nije prestao misliti na nju. Eva kaže Kristijanu da bez obzira na sve moraju komunicirati jer zajedno vode klub. Sara se sjeti i kaže Juliji kako je jednom vidjela ubijenog Zorića kako posuđuje novac od kamatara Žareta. U pansion stigne nepoznata žena koja se predstavi kao Renata Wolf (Nadežda Perišić-Nola).

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.