poster

Europa iz zraka: Turska

Europe from Above (2020)

National Geographic HD | 16. 5. 2024. | 16:00

Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Turkey

OPIS

Ova serija spektakularnih zračnih putovanja otkriva najznamenitije zemlje svijeta kakve nisu viđene nikad prije - od akropole u Grčkoj do gradilišta najdužega mosta na svijetu u Turskoj te divovskih finskih ledolomaca. Serija snimana iz zraka kamerama koje svuda imaju pristup razotkriva tradicije, inovacije i pomake koji i danas nastavljaju oblikovati te moderne nacije.
Jedinstvene snimke iz zraka otkrivaju tajne Turske, zemlje koja premošćuje Istok i Zapad i gdje se drevne prakse kombiniraju sa suvremenim inženjerskim čudesima. Iz visine ćemo vidjeti divote Kapadokije i njezine visoke špilje, jedan od najneobičnijih drevnih gradova na svijetu i pecanje u rupi u ledu na velikoj nadmorskoj visini. Pogled s neba iznad zapadne Turske otkriva gradilište mosta na Bosporu koji ruši rekorde te obnovu najpoznatije istanbulske džamije.

Slike

Europa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zrakaEuropa iz zraka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.