EPIZODA: Hoću kući - Iskustvo i energija

OPIS

Premda su gotovo čitave živote proveli van zemalja u kojima su rođeni, Branka Ćubelić i Kris Popovski, sa oduševljenjem i entuzijazmom vratili su se Hrvatskoj i Makedoniji i oboje započeli uspješne biznise u branšama koje im nisu primarna zanimanja. Tako danas Branka u Splitu organizuje jedinstvena i nezaboravna vjenčanja parovima iz čitavog svijeta i uživa u specifičnom dalmatinskom tempu života. Kris proizvodi vrhunska odijela po mjeri u centru Skoplja, za impresivnu listu klijenata, a uz sve to uživa u druženju sa svojom brojnom porodicom. Oni objašnjavaju kako ideje i radne navike stečene u inostranstvu, uparene sa načinom života u njihovim zemljama, donose kvalitetan i ispunjen život.

Slike

Hoću kućiHoću kući

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kraljevstvo čovjekolikih majmuna (2014)

    image
    Nestajući u afričkim džunglama, otkrivamo tajne najfascinantnijih ugroženih vrsta svijeta. Zavirit ćemo u dramatične, epske, a opet zapanjujuće poznate živote...
  • Tragovi istine

    image
    U ovoj emisiji prikazani su istiniti slučajevi. Svi osumnjičeni su nevini dok se ne dokaze njihova krivica u skladu sa zakonom.
  • Trag

    image
    Reporteri serijala "Trag" pokazuju Srbiju kakvu retko ko poznaje. U lepršavoj i prijemčivoj, putopisno-reporterskoj formi, traga se za lepim i zanimljivim...
  • Život i karijera

    image
    Emisija RTS-a o životima i karijerama istaknutih pojedinaca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.