SEZONA: 5

EPIZODA: 19 - BONKASI

OPIS

Slavko je natukao trticu poskliznuvši se na ulaštene parkete, Saša i Filip i dalje noći provode uz matematiku, a kako bi se pokazala trendsetericom, Saša zamoli Filipa da im nabavi bombone za bolju koncentraciju. Filip ju prevari s naoko bezopasnim tabletama iz kućne apoteke, ali cijela njihova matematičko-ljubavna priča ipak završi na mjestu gdje i car odlazi pješice. Bonkasi su laksativi, a ljubav pada u zaborav.
Kompina žena, zabrinuta što joj muža nema već danima, posumnja da ga je otela Đejn Zdunić i samo čeka priliku da ih uhvati na djelu. Đejn najavljuje udaju za Sašinog tatu Macana, Kompa gubi priliku da postane njezin osobni konjušar i vraća se kući, a Kompina žena Ljilja zaključuje da posao pospremačice nije najgora stvar u životu.

Slike

Luda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kućaLuda kuća 01Luda kuća 02Luda kuća 03

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.