poster

Globalna Hrvatska HTV

Globalna Hrvatska HTV (2018)

dokumentarni | Hrvatska

OPIS

Potresne slike razorene Banovine obišle su svijet. Tragedija ljudi koji su za samo nekoliko sekundi ostali bez svojih domova ponovno je ujedinila naše ljude u domovini i izvan nje. Iseljena Hrvatska nesebično pomaže. O tome, među ostalim, u Globalnoj Hrvatskoj, iz koje izdvajamo:
Hrvati u inozemstvu udruženi su u pomoći razorenoj Banovini. Novac i humanitarni konvoji pristižu iz svih dijelova svijeta.
Hrvati u Bosni i Hercegovini ušli su u još jednu politički neizvjesnu godinu. Hoće li hrvatska zajednica u Srbiji konačno dobiti svoje predstavnike u tijelima srbijanske vlasti? Gost emisije je ministar vanjskih i europskih poslova RH Gordan Grlić Radman.
25 godina Zajednice Hrvata u Sjevernoj Makedoniji - Hrvati u toj zemlji još nemaju status nacionalne manjine.

Slike

Globalna Hrvatska HTV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nekad bilo...

    image
    Nekad bilo...
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Le point (1980)

    image
    "Le Point" was a Quebecer television program broadcast on Radio-Canada from 1981 to 2006. It offered reports or interviews on current events.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.