poster

Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Mira Adanja Polak i Vi (2015)

Srbija

OPIS

Ostvaren san - Roksanda Ilinčić
Lepo je podsetiti se optimističe emisije kada vam se želje ostvaruju. Roksanda Ilinčić je oduvek znala šta hoće. Išla je za svojom zvezdom. Ono što je kreirala bilo je različito a danas vrlo prepoznatljivo.
Za Roksandu su govorili da je talentovana i neobična a prve modne revije su je već izdvajali iz velikog broja modnih dizajnera kod nas a kasnije i u svetu. Iz Beograda gde je završila Fakultet umetnosti otišla je u London i upisala najuticajniju školu za umetnost St Martins.
Njena specificnost i jednostavnost su je odmah izdvojili posebno u kombinaciji boja... Nije ostavila ravnodušnim razmaženi svet poznatih. Štampa je na vidnom mestu izdvajala sve ono što uradi.
Kada je stigla u London jasno je u svojim snovima zacrtala deo Londona gde želi da ima jednog dana svoj atelje. Tu želju je ostvarila.
Čitava njena karijera uvek je praćena i dokazima da njene modele nose poznate ličnosti koje uvek mogu da biraju sta će obući.
Roksanda Ilinčić obukla je tada i prvu damu Amerike Mišel Obamu a onda i Kejt Midlton, Samantu Kameron, glumicu Kiru Najtli, Kejt Blanšet, Gvinet Paltrou...
Roksandu Ilinčić srećem u ekskluzivnom kutku Londona gde su i najpoznatiji svetksi kreatori i brendovi. Želja joj se ispunila.
Mira Adanja-Polak je tu i napravila intervju sa Roksandom prisećajući se njenog puta od doma u Zemunu do ateljea koji je precizno zacrtala u svojoj glavi mereći pažljivo svaki detalj u svojoj karijeri i rukovodeci se apotekarskom preciznošcu svoje majke Ranke farmaceuta.

Slike

Mira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: EkskluzivnoMira Adanja Polak: Ekskluzivno

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.