poster

Košarka: Prvenstvo BiH: Promo - Zrinjski

Prvenstvo Bosne i Hercegovine u košarci


OPIS

Jedan od zanimljivijih mečeva 15. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine u Donjem Vakufu će igrati Promo i Zrinjski. Nakon krize rezultata krajem godine, Promo je ponovo uhvatio dobru formu i sa dvije vezane pobjede se učvrstio na sredini tabele. Zrinjski je, poslije izuzetnog starta sezone, upao u krizu rezultata zbog čega je došlo i do promjene na trenerskoj poziciji. Mostarci su sa dva koša razlike savladali Promo na početku ove sezone, a neizvjesnu utakmicu mogli bi pratiti i ovog puta u dvoboju ovih timova.

Slike

Košarka: Prvenstvo BiH: Promo - ZrinjskiKošarka: Prvenstvo BiH: Promo - ZrinjskiKošarka: Prvenstvo BiH: Promo - Zrinjski

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NBA

    image
    NBA je najistaknutija muška profesionalna košarkaška liga u Sjevernoj Americi, a ujedno se smatra glavnom muškom profesionalnom ligom u cijelom svijetu.
  • ABA Liga

    image
    ABA liga je regionalna košarkaška liga u kojoj se natječu klubovi iz zemalja srednje i jugoistočne Europe.
  • Basketball Champions League

    image
    FIBA Liga prvaka je međunarodno košarkaško natjecanje za europske klubove koje organizira FIBA.
  • EuroLeague

    image
    Euroliga je evropsko profesionalno košarkaško klupsko takmičenje. Većina je smatra najjačim takvim takmičenjem u Evropi. Sastoji se od 18 klubova, od kojih 16...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.