poster

Medalje za život: Rođeni pobednik - Dragan Sremčević

Medalje za život

dokumentarni | Srbija

OPIS

Dragan Sremčević je naš nekadašnji trofejni golbalista, slabovidi sportista koji je u karijeri osvojio 9 medalja, a može da se pohvali činjenicom da je uspeo da objedini sva tri zlata - paraolimpijsko, svetsko i evropsko. Uz to, ostaće zabeleženo da je čak 4 puta uzastopno bio član jugoslovenske golbal ekipe koja je osvajala evropske titule.
Sremčević je, kažu oni koja ga dugo poznaju, ostao isti i posle svih velikih uspeha koje je doživeo kao sportista. Skroman, neposredan, vredan, to su vrline koje su mu u životu otvarale mnoga vrata.
Sticajem srećnih okolnosti radi vek proveo je u jednom izuzetno doborsotojećem kolektivu, pa sada u penziji uživa u porodičnom domu sa suprugom i decom.
Iako je trenutno malo narušenog zdravlja, Dragan Sremčević je rado pristao da ispriča svoju životnu i sportsku priču, posle koje će vam biti jasnije zašto se za nekoga kaže da je rođen pod srećnom zvezdom, ali i da naklonost Fortune mora i da zaradi svojim odnosom prema životu.

Slike

Medalje za život: Rođeni pobednik - Dragan SremčevićMedalje za život: Rođeni pobednik - Dragan SremčevićMedalje za život: Rođeni pobednik - Dragan Sremčević

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Welcome to the Balkans

    image
    "Welcome to the Balkans" putopisna je emisija Meksikanca Karlosa Franka koji od 2015. godine živi u Srbiji. U emisiji se gledaocima prikazuju lepote Srbije i uči...
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.