OPIS

"Šok tok“ je novi porodični večernji šou. Ovo je emisija koju će gledaoci obožavati i uživati u raznovrsnom, bogatom i zanimljivom sadržaju za koji će se pobrinuti autor i voditelj Ognjen Nestorović, jedan od najboljih znalaca svih aktuelnosti u svetu poznatih.
Pored Ognjena, emisiju će sredom voditi Ksenija Bujišić koja je doskora izveštavala o vremenskim prilikama u jutarnjem programu Prve. Lepa voditeljka je odlučila da je vreme za nove izazove.
Kroz tri dana publiku ćemo obaveštavati o aktuelnim dešavanjima sa javne scene, upoznavati ih sa detaljima iz života poznatih koje do sada nisu znali i zabaviti ih kratkim pričama sa njihovim omiljenim zvezdama.
Sve tri večeri će se sadržajno razlikovati, ali će ih povezivati rubrika „Ko je bolji“ u okviru koje dve poznate ličnosti posećuju srpsku porodicu i obavljaju zadatke koje do sada nisu imali priliku da rade, a publika će u trećoj emisiji birati pobednika glasajući na društvenim mrežama.

Utorak i sreda su rezervisani za aktuelna dešavanja, komentarisanje sa poznatim ličnostima, promocije novih pesama, otkrivanje talenata poznatih ličnosti, a i izazove u koje ćemo stavljati pred naše sagovornike. Četvrtak je posvećen centralnom gostu, a velike zvezde će uživo pričati o svom putu ka vrhu, otkrivaće svoje tajne i naći će se u neočekivanim situacijama. Saznaćemo i koje to „skrivene“ talente poseduju, hobije i zanate kao i poslove koje obavljaju uz primarnu profesiju.
„U godini jubileja za Prvu srpsku televiziju drago mi je što sam postao deo ove velike i uspešne porodice. Nekoliko meseci unazad sa novim timom radim na pripremi "late night show"-a „ŠOK TOK“ koji kao format predstavlja izazov za mene. Raduje me što ću realizovati sve svoje uredničke ideje na kojima sam vredno radio. Posebno mi je drago, što sam naišao na razumevanje menadžmenta TV Prve i to što smo ujedninjeni oko svih programskih ideja i same realizacije.“

„Neću odstupati od prepoznatljivog stila i ono što ću sigurno pružiti gledaocima jeste dobra zabava za dobar i miran san. Verujte mi da ŠOK TOK teme neće dati mira gledaocima ni narednog dana, jer će se upravo uz prve jutarnje kafe naše ekskluzive prepičavati. I jedva čekam da čujem sve komentare...“, izjavio je Nestorović.

Slike

Šok TokŠok TokŠok Tok

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevna soba

    image
    Reč je o emisiji Zabavnog programa, koja će pokušati da savetuje i razonodi gledaoce. Želja je da se u sat i po gledaoci relaksiraju i zabave, kako bi pobegli od...
  • Seki Jo muzički alibi

    image
    Svakog ponedeljka od 20h uživo na tv KCN 1 vaš domaćin Seki Jonuzović i njegovi gosti potrudiće se da dobrom pesmom, lepim temama i lepim poklonima ispune vaše...
  • Veslom kroz Srbiju

    image
    Novi serijal pod nazivom "Veslom kroz Srbiju".
  • Jazdy gwiazdy

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.