SEZONA: 1

EPIZODA: 102

OPIS

Svi su zatečeni viješću da je Stela osujetila svaku mogućnost dogovora i pregovora i odvela cijelu stvar oko vlasništva Country kluba do suda. Irena je ogorčena na Kristijana što nije nešto poduzeo ili makar rekao nešto u njihovu obranu pred Stelom i Evom. Ivan moli Adelu da ništa ne govori Juliji i Augustini o financijskom stanju tvrtke. Eva nije sigurna što napraviti iako joj Stela savjetuje da sada mora pokrenuti spor protiv Kristijana i Irene ako želi zadržati vlasništvo kluba. Julija ostane u šoku kada joj uplakana Irena kaže da ne samo da je Stela blokirala uknjižbu vlasništva već sumnja u to da Kristijan voli Evu. Fra Jakov odluči ići na policiju ne bi li saznao što se dogodilo fra Anti. Julija hitno zove Kristijana u svoj ured na razgovor, a onda ga izravno upita je li zaljubljen u Evu. Nikola traži od Lovre da mu objasni zašto skriva Natašin portret. Eva ostane u šoku kada čuje od župana Rogića da mu je Julija rekla kako je ona inicirala projekt, a ne Eva.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.