poster

Volim životinje - Moj ljubimac: Luka i Ofelija

Volim životinje


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Luka ima dva psa i kunića Ofeliju. Ofelija se voli igrati s njim i često ga prati u stopu po stanu. Luka se brine i za njezinu higijenu te pribor koji se za to upotrebljava. Luka otprije ima uzicu i htio bi svoju Ofeliju naučiti šetati na njoj kako bi je mogao odvesti na igranje u park. Ako uspije u tom izazovu, za Ofeliju priprema iznenađenje jer Luka, osim životinja, voli i rap i beatboxing.

Slike

Volim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i OfelijaVolim životinje - Moj ljubimac: Luka i Ofelija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.