SEZONA: 1

EPIZODA: 11

OPIS

Upoznajte ZeZe, simpatičnu i znatiželjnu zebru koja se upušta u razne avanture sa svojim prijateljima, približavajući djeci popularne pjesmice na engleskom jeziku, kao što su 'Row, Row, Row Your Boat', 'Pat-A-Cake' ili 'Twinkle Twinkle Little Star'.
Ova edukativna animirana serija namijenjena je djeci od 2 do 4 godine, a jednostavni i zabavni nastupi simpatične životinjske škvadre sjajan su način da djeca kroz glazbu upoznaju engleski jezik. U svakoj epizodi predstavljena je i jedna priča povezana s pjesmicom koju najmlađi mogu lako razumijeti i pjevati zajedno sa Zeze zebrom.

Slike

Pjevajmo na engleskom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dajte muzika

    image
  • Mali veliki (2016)

    image
    Kada djeca imaju pitanje, nema načina za izbjeći odgovor. Pustimo ih da pitaju i učimo zajedno s njima u novim nastavcima dječje emisije 'Mali veliki'. Emisiju...
  • Svijet u nama (2021)

    image
    'Svijet u nama' novi je edukativno-zabavni serijal posvećen djeci, ali i roditeljima te format kakav još nismo imali prilike gledati na našem programu. Ovaj put u...
  • Učimo Engleski

    image
    Naučite engleski uz emisiju Učimo engleski
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.