SEZONA: 1

EPIZODA: 94

OPIS

Lovro pokušava uvjeriti Ladu da je krivo shvatila njegovo ponašanje i da mu Nataša više ništa ne znači. Vidjevši Stelu u društvu Skoke, Julija odluči upozoriti Evu na njega kao potencijalno opasnu osobu. Nataša primjećuje da se nešto dogodilo između Lovre i Lade, te ostane potpuno zatečena kada ju Lada izravno upita ima li nešto između nje i Lovre. Juran prepriča Sonji kako je bilo na proslavi zaruka ističući kako je Lovro pravi naivac. Sofija je sve više zabrinuta za depresivnog Karla. Augustina ne može vjerovati kada se Matej pojavi s hrpom knjiga za učenje napominjući kako je fakultet važan za društveni status. Nakon što ju Eva upozori na Skoku, Stela joj se suprotstavi i kaže da je naivna što vjeruje Juliji. Fra Jakov dolazi k Juliji upitati je može li računati na pomoć grada kada je riječ o utočištu za zlostavljane žene i socijalne slučajeve. Stela oprezno kaže Skoki kako je čula neke stvari o njemu od određene osobe, ali da nikad ne vjeruje glasinama pa ju zanima njegovo mišljenje. Fra Jakov zahvali Nataši što im je povećala šanse da dobiju novac presloživši malo tekst prijedloga. Augustina se sprema ući u auto kad ugleda Sofiju koja se želi s njom obračunati zbog Karla. Eva kuca Kristijanu koji joj otvori vrata sobe ogrnut samo u ručnik.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.