Radnja ove zanimljive animirane serije vodi vas u drugu polovicu 15. stoljeća, doba kada mladi Leonardo da Vinci još nije postao veliki izumitelj i slikar kakvog danas poznajemo. On je naizgled dječak poput svih drugih, no već se tada razlikovao od svojih vršnjaka. Druženje s njim nikad nije dosadno jer on uvijek izumljuje neke od najluđih kreacija, kao što su elastični bicikl, vodeni park i stroj za letenje. Leonardo ima troje najboljih prijatelja: Lorenza, Giocondu i drvenog robota Tiglia.
Istovremeno, Gottardo i Laura su djeca mjesnog plemića i Leonardovi su zakleti neprijatelji, pa ga na svaki način pokušavaju nadmašiti. Da bi to postigli, često traže pomoć od čarobnice Plinije i njezinih čarobnih napitaka. No na Leonarda uvijek možete računati da ima neku fantastičnu ideju u rukavu i svaki put mu uspijeva da skupa sa svojim vjernim prijateljima doživi fantastične pustolovine. Uz to, u svakoj epizodi skupina pjevača prati priču smiješnim pjesmicama, a tu je i mačak Pardo koji cinično komentira događaje.

Bilo je na kanalima:

HTV1  RTL Kockica  RAI 3  HTV3  RAI 1  HTV2  SLO1  RAI Scuola  SLO2  FilmBox Stars RS  ZDFinfo  CNN  Pink Kids  RTRS  

PREPORUKE
  • Dinoranč (2021)

    image
    Two young cowboys and a young cowgirl travel lands where modern-day dinosaurs roam around.
  • Tutti Frutti

    image
    Tutti Frutti je glazbena serija koja odaje počast uličnim nastupima Stanlija i Olija. U svakoj epizodi jagoda Tutti i ananas Frutti izvode dobro poznatu glazbenu...
  • Najljepše pustolovine Nilsa Holgersona (2017)

    image
    Sjajne pustolovine Nilsa Holgersona, dječaka koji iznenada bude smanjen i poslan na tajni zadatak...
  • Taffy (2017)

    image
    Lukavi rakun pretvara se da je mačak kako bi se o njemu brinula draga bogata gospođa. Nju je možda prevario, ali ne i njezinog psa. Dobrodošli na imanje Milijun...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.