Maya je odlučna i strastvena odvjetnica koja se vraća u Britaniju kako bi bila prva crna glavna državna tužiteljica. Počinje sumnjati da je sve što zna o čovjeku za kojeg je udana 20 godina laž.
Šestodijelna miniserija „Pod krinkom“ prati Mayu Cobbinu (Sophie Okonedo), odlučnu i strastvenu odvjetnicu koja postaje prva crnkinja na dužnosti glavnog državnog tužitelja Engleske. U trenutku kad Mayin život počnu intenzivno pratiti mediji, ona otkrije da joj Nick (Adrian Lester), njezin muž i otac njezine djece, laže već godinama. Njegova mreža laži ugrožava ne samo njezinu karijeru (i slučaj koji traje već 20 godina na kojem ju je izgradila) nego i život koji su zajedno izgradili. Maya već 20 godina brani Rudyja Jonesa – zatvorenika koji je osuđen na smrt za zločin koji nije počinio. Maya može samo gledati kako se njezin najdraži prijatelj i klijent odbija predati i od nje traži da se bori protiv duboke nepravde koja je obilježila dva desetljeća njegova života. Maya se potresena vraća u London k troje djece i suprugu Nicku – piscu koji je veoma posvećen svojoj obitelji. Nick zanemaruje svoje ambicije da bi podupro meteorski uspon karijere svoje briljantne žene… No nije sve kao što se čini. Nick ima tajnu prošlost kao policajac na tajnom zadatku, kada se za londonsku policiju infiltrirao u političke organizacije. Na jednom od tih zadataka upoznao je Mayu, zaljubio se, napustio policiju i sa suprugom dobio troje djece… Pod tajnim identitetom. Nick je zatočen u svojoj mreži laži.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.