Ova iznimno ambiciozna BBC-jeva dokumentarna serija oživljava najdojmljivije događaje u povijesti Sunčeva sustava, primjenjujući revolucionarne vizualne efekte kako bi nam ispričala uzbudljivu priču o svih osam planeta. Odvodi vas na površinu tih dinamičnih svjetova kako bismo svjedočili dramatičnim trenucima koji su oblikovali svaki od njih. Serija otkriva kako nam najnovija znanost omogućuje da odgonetnemo njihove prošle živote. Povezuje tragove veličanstvenih izgubljenih vodopada na Marsu, masovnih migracija planeta dok su se na početku postojanja borili za položaj, pa čak i daleku sudbinu Saturna dok se jedan od njegovih mjeseca budi i formira prekrasan vodeni svijet.

Bilo je na kanalima:

ZDFinfo  BBC Earth  HTV3  HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Da sam ja neko

    image
    Autorska emisija Rade Đurić poručuje nam da smo mi "netko" i predstavlja ljude koji svima mogu poslužiti kao inspiracija, čije će ih priče potaknuti na...
  • Plan b (2017)

    image
  • Australski lovci na opal (2018)

    image
    The series follows crews of fearless opal miners on their mission to unearth a fortune in some of Australia's harshest and remote landscapes.
  • Aerodrom u Dubaiju (2013)

    image
    Serijal Aerodrom u Dubaiju donosi neviđen pristup najprometnijoj zračnoj luci za međunarodne letove na svijetu, domu Emiratesa, jedne od najvećih svjetskih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.