Nadjačani, donosi priču sretne obitelji iz South Jerseyja u kojoj bračni par otkriva kako su njihova djeca zapravo genijalci.
Mike (Jason Biggs) i Kay Bennett (Tisha Campbell – Martin) žive u kući sa četvero djece, od kojih troje (Brian, Nicole i Marc) posjeduju inteligenciju na razini genija. Kay se boji da će im nedostatak socijalnih vještina onemogućiti vođenje normalnog života. Shodno, ona i Mike odlučuju odvesti djecu na izlet. Nažalost, Brian inzistira na druženju sa svojim 35-godišnjim prijateljem, Nicole odbija otići nakon što je saznala da ima niži IQ od brata, a Marc ruši kuću na nekom "eksperimentu". Kay je prekipjelo, a Mike otprilike upada u kadar, govoreći djeci da je razočaran u njih. Cijeli niz izazova koji se nalazi pred ovom obitelji uspostavlja i više nego komične situacije. Među članovima te obitelji prevladava veliki jaz: od toga kako se razumiju međusobno, što tko zna, kako reagiraju na određene kulturne zakonitosti koje im društvo isporučuje itd. Za većinu je roditelja samo roditeljstvo težak posao, ali za Kayu, šeficu kockarnice i supruga Mikea, majstora i nekultiviranog momka, roditeljstvo je opaka igra. Suočavanje sa zahtjevima i prohtjevima troje djece visoke inteligencije bilo bi teško za svakog roditelja, ali posebno je “opasno” za dva klasična radna lica koja su jedva “prošla” srednju školu. Mike i Kay posvećeni su tome da donesu malo “normale” u užurbano, nekonvencionalno djetinjstvo svoje djece, ali ovi genijalci, s druge strane, ne olakšavaju roditeljsku namjeru.

Bilo je na kanalima:

FOX Life  

PREPORUKE
 • Binny i duh (2013)

  nedjelja
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Mamica (2013)

  nedjelja
  image
  U humorističnoj seriji "Mamica", popularna Anna Faris glumi Christy, konobaricu u otmjenom restoranu u Napa Valleyju, koja je trijezna četiri mjeseca i trudi se...
 • heute-show (2009)

  nedjelja
  image
  The heute-show is a German late-night satirical television program presented by the German comedian and journalist Oliver Welke.
 • Ridiculousness (2011)

  nedjelja
  image
  Pod voditeljskom palicom Roba Dyrdeka, emisija Ridiculousness uzima najsmješnije amaterske video uratke na Internetu i spaja ih u epizodu oštre, smiješne i, što...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.