Dokumentarna serija Punk izvršnih producenata Iggyja Popa i Johna Varvatosa namijenjena je fanovima i onima koji to nisu, a cilj joj je javnosti približiti to jedinstveno razdoblje u povijesti glazbe.
Serija u nekoliko nastavaka opisuje jedinstvenu ulogu Amerike u glazbenoj povijesti. Povezujući priče američkih pionira punka s pričama britanskih punk bendova koji su se pokušali probiti na američko tržište, ova dokumentarna serija definira američki pankerski DNK i prati njegovo širenje s druge strane Atlantika.
Dokumentarac je prepun rijetkih i dosad neviđenih fotografija i snimaka, pankerskih uspjeha i neuspjeha, te ekskluzivnih razgovora s ljudima koji su tu scenu stvorili i vladali njome uključujući imena kao što su The Clash, Dead Kennedys, DOA, Blondie, Sex Pistols, Iggy Pop, Henry Rollins i The Ramones, da spomenemo samo neke. Dokumentarna serija Punk opisat će veliki utjecaj Amerike na tu popularnu, globalnu i uglavnom neshvaćenu supkulturu.

Bilo je na kanalima:

DOKU TV  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Svijet jazza (2017)

    image
  • Ritam Balkana (2014)

    image
    Serija Ritam Balkana kroz deset polusatnih epizoda istražuje muzička blaga regije - od tradicionalnih formi do suvremenih žanrova i muzičkih stilova. Otkriva do...
  • Lijepom našom

    image
    Glazbeno putovanje Hrvatskom, na kojem se upoznajemo s tradicijama određenog. U ovoj dugovječnoj emisiji ''Lijepom našom'' zajedno s Brankom Uvodićem istražujemo...
  • Prirodni raj - nepripitomljeni planet (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.