Detektivi amateri ujedinjuju se kako bi dali imena brojnim žrtvama od kojih je i policija već odustala, te njihove slučajeve priveli pravdi. Vođeni Alexom, bivšim detektivom kojega proganja, ali i motivira nestanak vlastite kćeri, ova grupa sastaje se u kafićima i dnevnim sobama kako bi raspravljala o tragovima i motivima pojedinih ubojstava. Alex, kojega u seriji tumači Christian Slater, možda nema rješenje svog osobnog slučaja, ali pomoću istražiteljskih sposobnosti i pomoći svoga tima, on donosi rješenja drugima. Slažući djeliće pojedinih priča, ovaj tim volontera dolazi do zaključka kako su žrtve preminule prema onome kako su živjele.

Candace Butler (Michelle Borth), pouzdana mlada žena koja želi izbjeći dosadnu svakodnevnicu te se priključuje Alexovom timu identificiranja žrtvava i razotkrivanja zločina. Lindsey Drake (Heather Stephens) je srednjoškolska profesorica koja radi u ovom timu zbog svojevrsne pokore za zločin koji je počinio njen suprug. Walter Bailey (Bob Stephenson) je zaposlenik u telekomunikacijama, a Alexovoj misiji se priključio zato što je istinski obožavatelj rješavanja zločina

Tyler Davies (Anthony Carrigan) je odustao od medicine i kao slobodnoumni umjetnik se pridružio timu kako bi odslužio svoj dug zajednici. Grace Russell (Rochelle Aytes) je vrhunska detektivka specijalizirana za ubojstva i Alexova glavna poveznica s bivšim odjelom. Timu će se kasnije pridružiti i Maxine Denver (Elisha Cuthbert) nakon što bude upletena u slučaj koji je njoj privatno blizak.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
  • In the Name of the Law (1994)

    image
    In the name of the law is a German television series that was broadcast from 1994 to 2007 by RTL.
  • K11 - Kommissare im Einsatz (2002)

    image
    A team of detectives in Munich solve all kinds of crimes.
  • Hamburg 112 (2007)

    image
    Njemačka kriminalistička serija "Hamburg 112" prati napetu i dinamičnu svakodnevnicu hamburških policajaca u ophodnji te liječnika hitne službe. Hitne i...
  • Auf Streife (2013)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.