Nakon što Nick i Diana Salinger nesretnim slučajem poginu u automobilskoj nesreći, njihovo petero djece prisiljeno je samostalno se boriti sa svakodnevnim izazovima u "svijetu odraslih". Najstariji sin, dvadesetčetverogodišnji Charlie (Matthew Fox) iznenada se nađe u dosad nezamislivoj ulozi zakonskog skrbnika te silom prilika napušta lagodni mladenački život i vraća se kući preuzeti brigu o braći i sestrama. Njegov mlađi brat, šesnaestogodišnji Bailey (Scott Wolf), oprezan i razborit tinejdžer, odlučan je u tome da obitelj i dalje održi na okupu pa preuzima važnu odgovornost - vođenje kućnog budžeta.
Najstarija sestra, petnaestogodišnja Julia (Neve Campbell) gubitkom oba roditelja gubi i životne vodilje te je prisiljena sama prolaziti kroz adolescentska iskušenja u potrazi za neovisnošću, dok jedanaestogodišnju Claudiju ( Lacey Chabert) izniman talent za sviranje violine odvlači od brojnih briga i konflikata. Oni će se zajedničkim snagama truditi najmlađem bratu, jednogodišnjem Owenu, nadomjestiti roditeljsku pažnju i ljubav.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.