Nakon bolnog prekida sa svojom djevojkom, neafirmirani tridesetogodišnji pisac (Jason Schwartzman) iz Brooklyna, koji uz to ima i problema s alkoholom, odluči oponašati junake iz romana Raymonda Chandlera i Dashiella Hammetta.
Jonathan Ames (Jason Schawrzman), još nepriznat njujorški pisac u tridesetima, ima problema s alkoholom i pokušava se nositi s nedavnim prekidom veze tako što iz korijena mijenja svoj život. Iz hira Ames odluči oponašati svoje junake iz romana, Raymonda Chandlera i Dashiella Hammetta. Objavi oglas da je privatni detektiv te počne dobivati slučajeve od kojih neke riješi, a neke samo pogorša. HBO-ova originalna komedija temeljena je na istoimenoj kratkoj priči Jonathana Amesa. U seriji također glume Ted Danson kao George Christopher, urednik Jonathanova časopisa, te Zach Galifianakis kao Ray Hueston, Jonathanov najbolji prijatelj.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.