Nova emisija ‘Sjemenište danas’ prvi puta na male ekrane donosi pojedinosti iz života sjemeništa u Hrvatskoj. Saznat ćemo što je to zapravo sjemenište, upoznati se s duhovnim zvanjima, ljepotama Božjeg poziva i odaziva, kršćanske vjere i njezinih vrijednosti. Upoznat ćemo tijek sjemenišne godine i sjemenište kao mjesto dijeljenja, učenja i priprave kroz život u zajednici.
Također ćemo vidjeti koja sve sjemeništa i gdje u Hrvatskoj postoje te njihove posebnosti. U prvoj emisiji gostuje Međubiskupijsko sjemenište u Zagrebu, njegov rektor preč. Matija Pavlaković i sjemeništarci. Kroz razgovor će nastojati približiti gledateljima što je to uopće sjemenište i kako otprilike izgleda život u njemu, a popratit će ga isječci njihove medijske grupe s raznih događanja u sjemeništu koja se odvijaju kroz listopad, studeni i prosinac.

Bilo je na kanalima:

Laudato TV  

PREPORUKE
  • World Insight with Tian Wei

    image
    World Insight with Tian Wei is a long-running international platform for debate and intelligent discussion.
  • The debate

    image
    A live debate on the topic of the day, with four guests.
  • Intervju

    image
    Informativna emisija u kojem donosimo razgovore s poznatim ličnostima iz svih sfera života.
  • The Heat

    image
    The Heat is a daily talk show anchored from Washington, D.C. It focuses on top stories making news globally.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.