Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Christina neće imati nimalo lagan zadatak. Fascinantna komedija o novoj životnoj prilici predstavlja zvijezdu legendarnih 'Bračnih voda', Christinu Applegate u ulozi Samanthe Newly koja se nakon osmodnevne kome probudi te shvati da ima amneziju. Sam se ne sjeća svojih prijatelja, rođaka i voljenih osoba i nema pojma kakvim je životom živjela prije nesreće. Samantha svoje stanje protumači kao priliku iz snova i svjesna da sada može svoj život ponovno proživjeti bez sjećanja na 'tamne mrlje' svoje prošlosti.

Ne znajući tko je, Samantha dobiva priliku i ispraviti pogreške koje je nekada učinila, a s najvećim problemom se suočava kada sazna da ih je imala jako, jako puno. Kako bi ponovno pronašla svoj život Sam se mora osloniti na jedine ljude koji joj mogu pomoći. Tu su njeni roditelji Regina i Howard, a njena navodno najbolja prijateljica Dena joj također pruža podršku. No, stvari nisu kakve se čine. Sam saznaje da sa svojim roditeljima nije pričala dvije godine, a ima izgleda i najbolju prijateljicu koja joj to zapravo nije. Kada konačno pronađe svoj pravi oslonac u životu, prijateljicu Andreu, Sam kreće u ponovno proživljavanje svog života. Kako bi se stvari još više zakomplicirale, Sam saznaje da u svom 'prošlom' životu uopće nije bila nevinašce. Sklona alkoholu i ljubavnim avanturama s oženjenim muškarcima, Sam nije bila baš idealna moralna vertikala u svojoj okolini, a dodatno je uzruja i činjenica da je bila nevjerna svom dečku Toddu. Razočarana svojim životom prije amnezije, Sam odluči promijeniti svoju sudbinu, te s novim odlukama krenuti u avanturu zvanu život.

CHRISTINA APPLEGATE: Samantha
Christina Applegate je rođena 25. studenog 1971.godine u Hollywoodu. Kao dijete glazbenog producenta Roberta Applegatea te glumice i pjevačice Nancy Priddy, Christina je već u dobi od pet mjeseci debitirala u reklami. Christina je išla u srednju školu s Millom Jovovich, a može se pohvaliti da je uz Brucea Willisa jedina koja je svoje gostovanje u popularnoj seriji 'Prijatelji' okrunila Emmyjem. U glumičin filmski opus spadaju filmovi 'Najslađe stvorenje' u kojem je glumila s Cameron Diaz, zatim 'Zaposlenik mjeseca' i 'Mars napada'. No njenu karijeru zasigurno je obilježila uloga vrckaste Kelly Bundy u kultnim 'Bračnim vodama'.

JENNIFER ESPOSITO: Andrea
Jennifer Esposito je rođena 11. travnja 1973. u New Yorku. Ova lijepa glumica talijanskih korijena bila je u braku s Bradleyem Cooperom. Odrasla je na Staten Islandu u New Yorku, a trenutno jedna da najtraženijih glumica u Hollywoodu i to zbog svoje svestrane glume kako na televiziji i filmu tako i na 'daskama koje život znače'. U njen filmski opus spada i Oscarom nagrađen film 'Fatalna nesreća', zatim film 'Taxi','Protiv svih pravila' te horor 'Još uvijek znam što si radila prošlog ljeta.'

MELISSA McCARTHY: Dena
Melissa McCarthy rođena je 26.kolovoza 1970. u Illinoisu. Hrvatskoj publici poznata je po ulozi simpatične Sookie u seriji 'Gilmorice'. U njen filmski opus ubraja se uloga u filmu 'Život Davida Galea'. Melissa je imala i zapaženu karijeru stand up komičarke.

TIM RUSS: Frank
Tim Russ rođen je 22. lipnja 1956. u Washingtonu. Osim glume Tim je vrlo cijenjen i kao kompozitor, pisac i producent. U njegov filmski opus spadaju filmovi poput 'Umri muški 4', 'Vrhunac u Ohiu', a zapaženu ulogu je odigrao u seriji 'Zvjezdane staze' kao Tuvok. Tim se također okušao i na kazališnim daskama gdje je nastupio u mjuziklu 'Dreamgirls'.

BARRY WATSON: Todd
Barry Watson je rođen 23.travnja 1974.godine u Michiganu. Barry je svoju glumačku karijeru započeo rano, a već s 15 godina glumio je u seriji 'Naši najbolji dani.' Glumio je i u seriji Aarona Spelling 'Malibu Shores', a zanimljiv je podatak da ga je Aaronova kći Tori Spelling upoznala s njegovom ženom Laura Payne-Gabriel. Barry je poznat po ulozi Matta Camdena u seriji 'U sedmom nebu', a sam je i režirao nekoliko epizoda te serije. U njegov televizijski opus ubraja se i glavna uloga u seriji 'What About Brian'.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.