Britanska kostimirana drama iz BBC produkcije. Smeštena u vreme viktorijanske Engleske, krajem 19. veka, priča prati siroče – crvenokosu devojčicu Heti Feder, koja je odlučna da pronađe svoju biološku majku.
Heti je, kao beba, ostavljena u sirotištu u Londonu, odakle je poslata u hraniteljsku porodicu. Nekoliko narednih godina, Heti živi na selu. Život na selu nije lak, ali i pored zahtevnih obaveza, Heti provodi dane igrajuće se sa drugom siročadi, kao i sa biološkom decom svojih hranitelja. Kada napuni šest godina, Heti je prinuđena da se vrati u sirotište. Svakodnevica u sirotištu je sumorna, Heti se ne uklapa i često je kažnjavana od strane stroge upravnice. Dolazi u sukobe i sa drugom decom, ali stiče i nove prijatelje. Heti je hrabra, inteligentna i odvažna i učiniće sve da pronađe svoju majku. Na tom putu doživeće mnoge uzbudljive avanture.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.