poster

Paula

Paula (2017)

Režiser: Alex Holmes

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 6.3/10

Mlada nastavnica Paula, koja pokušava okončati vezu s kolegom Philipom, nepromišljeno provede noć s majstorom Jamesom, nakon čega joj se život odjednom okreće naglavce.
Ova trodijelna osvetnička tragedija međunarodnog dramaturga i filmaša Conora McPhersona priča priču o dvoje ljudi čiji životi postaju fatalno isprepleteni. Paula i James potpuno su različiti. Iako oboje žive u Dublinu, Paula je ugledna učiteljica znanosti, dok James životari iz dana u dan obavljajući sitne popravke, kradući od svoje boležljive majke i spavajući sa svojim klijenticama. Kad Paula začuje čudne zvukove trčkaranja u podrumu, unajmi Jamesa da istrijebi štakore. Par se upušta u divlju jednonoćnu aferu u prolaznom trenutku strasti koji ima brutalan učinak na Paulin život. Njezin posao, obitelj i prijatelji uvučeni su u novi mračni svijet, dok ona brzo upada u okrutnu igru mačke i miša s Jamesom. Kako jača Jamesov stisak oko Paulinog života, njezin osjećaj za normalno se raspada. Lokalni detektiv i povjerenik ne uspijeva doprijeti do nje ni zaštititi je i Paula je prisiljena pristupiti najmračnijim dubinama svoje duše kako bi preživjela. Hoće li dokučiti kako se zaštititi od čovjeka koji je neće prestati napadati?

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.