Ocjena: 5.2/10
Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasova)

Pratimo priču Georgea i Amy koji se poslije pada meteora suočavaju s užasom napada izvanzemaljaca. Da bi preživjeli bore se protiv nemilosrdnog neprijatelja kojeg ne mogu razumjeti.
Ova nova televizijska inačica inovativne priče H. G. Wellsa, u adaptaciji Petera Harnessa, vjerno prikazuje razdoblje i ugođaj iz originalnog romana te je prva verzija priče koja se odvija u Londonu i njegovim okruzima za vrijeme kralja Edwarda VII. Najnovija adaptacija prati Georgea (Rafe Spall) i njegovu partnericu Amy (Eleanor Tomlinson) u pokušaju da se odupru društvu i započnu zajednički život nakon pada velikog meteora u Horsell Commonu u Surreyju. Rupert Grave glumi Fredericka, Georgeova starijeg brata, a Robert Carlyle glumi Ogilvyja, astronoma i znanstvenika. Serija Rat svjetova priča njihovu priču u kojoj se suočavaju s rastućim užasom invazije izvanzemaljaca i pokušavaju spasiti od neprijatelja izvan njihova poimanja.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.