Primjenjujući prepoznatljiv spoj izvanrednih slikovnih prikaza, podataka dobivenih analizom ponašanja i duhovitih prikaza životnih trenutaka, posljednja serija iz programa Spy istražuje tajni život jedne od najomiljenijih, najharizmatičniju od svih životinja na svijetu – delfina.
Delfini su među najdruželjubivijim i najrazigranijim životinjama na planetu. Razvijaju snažne veze s članovima porodice i grupe, a često surađuju i s drugim vrstama kako bi pronašli hranu, no usput i uživali u obilju zabave!
Ova serija o jatu dobrih delfina uz obale Mozambika prikazuje istraživanja neočekivanih i često još neviđenih oblika ponašanja ovih životinja, dolazeći tako do novih spoznaja o njihovu životu.
Kao u svim emisijama serije Spy, posebno izrađena snimateljska oprema i najnovija tehnologija omogućavaju snimanje kojim se neka životinjska vrsta može doista podrobno upoznati. Savršeno prilagođene prikrivene kamere 'SpyCreatures' prvi se puta neopazice uvlače u podvodni svijet delfina, često ulazeći u interakciju s njima i izazivajući njihovu radoznalost, pružajući tako jedinstven uvid u njihovu inteligenciju i osobnosti.
Posebno trenirani dvostruki agent, delfin s kamerama na leđima i na bokovima, vraća se s izvanrednim snimkama još nikad dotad zabilježenog ponašanja, izravno iz jata.
Serija istražuje i fascinantno ponašanje drugih delfina diljem svijeta: od golemih jata istočnopacifičkih delfina koji u potrazi za ribom vratolomno skaču nad vodama Tihog oceana, do fantastičnih orka koje love losose i pliskavice u ledenoj Kanadi, vjerno dočaravajući vedar duh i jedinstvenost ovih predivnih bića.

Bilo na kanalima:

Viasat Nature  RTRS  HTV1  HTV3  HTV2  RAI 1  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Mayday: Tajna crne kutije (2003)

  danas
  image
  Zrakoplovi se smatraju jednim od najsigurnijih vrsta prijevoza. Nesreće su rijetke, no ljudska pogreška i mehanički kvarovi obilježili su avijatičku povijest...
 • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

  danas
  image
  Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
 • A kako to oni rade? (2006)

  danas
  image
  Zanimljiva serija o inženjeringu, znanstvenim čudima i ljudima koji imaju sposobnost rješavanja problema. Nakon gledanja ove serije obične predmete počet ćete...
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.