Što je zajedničko mornaričkim oficirima u morima južnog Antarktika, obitelji u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, oceanografskom institutu u Montereyu i ribarima u meksičkom zaljevu?

Upravo u njihovim rukama leži sudbina našeg svijeta, samo što to još ne znaju ni oni sami - svi će oni biti među prvima koji će doći u kontakt s novim oblikom morskog života. Iako su to na prvi pogled prekrasna stvorenja s kojima se djeca žele igrati, riječ je o mnogo opasnijoj pojavi s mogućim tragičnim posljedicama.
Jedna od nekoliko serija koje su tijekom posljednjih godina ponovno oživjele uvijek atraktivan i rado gledan žanr znanstvene fantastike, "Stvorenja" su televizijski projekt kao stvoren za buđenje ovisnosti kod gledatelja, jer je riječ o seriji koja publiku mami brojnim preokretima u radnji i neočekivanim obratima, a senzacionalna razrješenja daje polako, tjerajući nas da nestrpljivo iščekujemo nove epizode. U glumačkoj postavi ističe se ime našeg Rade Šerbedžije, u ulozi znanstvenika Aleksandra Cirka.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.