Prkosna i izazovna detektivka Alexa Crowe, život je izgradila oko svoje karijere. Dok rješava ubojstva ili se bori protiv malih frustracija svakodnevnog života, Alexa je uvijek jednako neustrašiva i beskompromisna.
U razotkrivanju skrivenih strasti i opasnih tajni u energičnom i vječno promjenjivom Melbourneu, Alexi pomaže Madison Feliciano (Ebony Vagulans), ambiciozna dvadesetogodišnjakinja koja se bavi analizom podataka za australsku policiju. Tu je i njezin bivši šef, detektiv Keiran Hussy (Bernard Curry), koji poziva Alexu na svoje najnezgodnije slučajeve. Iako više ne radi u odjelu za umorstva, strast prema nerazjašnjenim misterijama je ipak prejaka. Ali ako je rješavanje složenih ubojstava ispunjava, zašto je Alexa napustila posao detektivke? Suzdržana i tajnovita te skrivajući se iza uvrnutog humora, Alexa privatan život drži podalje čak i od svojih najbližih suradnika i prijatelja. No tu je još i Alexina tvrdoglava mačka, kapetan Munja – Madisonin neprijatelj, Keiranov najveći obožavatelj i jedina osobnost koju Alexa nikad neće sasvim dokučiti.

Bilo je na kanalima:

FOX Crime  

PREPORUKE
 • Ivanovi Ivanovi (2017)

  ponedjeljak
  image
  Dve ruske porodice različitih primanja saznaju da su im u porodilištu slučajno zamenili bebe... Nakon šesnaest godine roditelji odluče da isprave istorijsku...
 • Binny i duh (2013)

  ponedjeljak
  image
  A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  ponedjeljak
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
 • Messyness (2021)

  ponedjeljak
  image
  Snooki shows the most debaucherous comedy clips found on the internet, trying to celebrate dating and all the messy stages of young adulthood.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.