Antologijska serija koja se usredotočuje na različite likove koji su žrtve serijskog ubojice Micka Taylora u australskom zaleđu.
Američka tinejdžerka Eve uspije pobjeći serijskom ubojici nakon što joj ubije obitelj u kampu u australskom teritoriju Northern. Upucana i puštena umrijeti, pronađu je dva promatrača ptica i odvedu u bolnicu u Darwinu. Policijski detektiv Sullivan Hill istražuje njen slučaj, a nestanak njene obitelji nalikuje brojnim slučajevima nestalih osoba tijekom mnogo godina. Ali, umjesto povratka u Sjedinjene Države, Eve ukrade Hillov dosje o slučaju, kupuje kombi i odlazi u zaleđe u potrazi za osvetom.

Bilo je na kanalima:

FilmBox Premium RS  FilmBox Stars RS  FilmBox Extra RS  

PREPORUKE
  • Nevjera (2020)

    image
    "Nevjera" govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u...
  • Posljednji divovi: divlje ribe (2022)

    image
    Sa svojim timom Cyril se upušta u opasnu misiju spašavanja posljednje divovske ribe na Zemlji.
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Dva života (2021)

    image
    Julia is a woman who currently lives a life that her mother and her future husband have planned for her. When she is about to get married, she discovers a great...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.