Smještena u sadašnju Europu, RAT SVJETOVA je složena serija koja se temelji na bezvremenskoj priči H. G. Wellsa. Radnja serije započinje jedinstvenim događajem za povijest civilizacije: astronomi su otkrili prijenos iz druge galaksije, te napokon dobili siguran dokaz o postojanju inteligentnog oblika izvanzemaljskog života. Stanovništvo svijeta napeto iščekuje daljnji kontakt. Vrlo brzo će dobiti odgovor koji nisu očekivali. U roku od nekoliko dana, čovječanstvo je gotovo izbrisano; samo djelići čovječanstva preživjeli su u jezovito napuštenom svijetu.
U trenutku kada su se vanzemaljski brodovi pojavili na nebu, preživjelima su se nametnula osnovna pitanja – tko su ti napadači i zašto su odlučni u tome da nas unište? Ovo je priča o običnim ljudima koji su se našli u neobjašnjivim okolnostima i postali žrtve brutalnog rata. Međutim, divlji napad vanzemaljaca na Zemlju nije neosnovan: njegovo sjeme sije se pred našim očima.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.