Eddie Hitler i Richard Richard dvojica su cimera. Eddie (Adrian Edmondson) je alkoholičar, hedonist koji uživa u malim životnim radostima, a novac je njegova glavna preokupacija. Richie (Rik Mayall) je ljigavo simpatičan tip kojemu je najveći životni problem nedostatak seksa. Žive u svom malom londonskom stanu, bez posla i novca. Vrijeme krate svakodnevnim svađama u koje su obavezno uključeni fizički obračuni s nemalim brojem tjelesnih ozljeda. Svaka ih epizoda smješta u ludu urnebesnu komediju, u kojoj su glavni elementi psovanje, nasilje i zlostavljanje.
Suživot nikad nije bio neugodniji! Dernek u podrumu, buka na vidiku i smrad u zraku... Zvijezde hit komedije The Young Ones Rik Mayall i Edrain Edmonson razvaljuju u obiteljskoj komediji nad komedijama. Atmosfera je možda domaća, ali nikako nije dosadna.
Rik Mayall je Richie - Richard Richard. On je ljigavo, jezivo, odurno muljatorski i slinavo simpatičan (što zapravo nije nimalo simpatično). Njegov je problem seks. Misli da je Kama sutra restoran. Seks je nešto što se događa drugima, a njemu ne daju čak ni da gleda.
Adrian Edmonson je Eddie Hitler (nije u vezi s Hitlerom - vjerojatno). Čovjek je to zbog kojega prelazite cestu da biste ga izbjegli. Eddie gušta u malim životnim radostima: kafiću, porno časopisima i mlaćenju Richieja daskom po glavi. Novac je njegova glavna preokupacija. Kada ga nema, to mu je velika briga. No dug od 11.645,66 funti zadnja mu je rupa na svirali - jer duguje Richieju.
Harajući jadnim stanom u prljavom dijelu Londona, podriguju, proklinju, jednako se probijajući kroz krizu i dosadu uništavanjem. Svaka ih epizoda smješta u ludu urnebesnu komediju, farsu i zlostavljanje. Istinski divlji dečki komedije razbacuju se psovkama. Svaku prolaznu situaciju suprotstavljaju silini i naletu ekspresnoga vlaka.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.