Radnja serije prati Tahsina Korludaga, glavu imućne porodice Korludag, koji je bogatsvom koje je godinama sticao, dobio i veliki uticaj i status čoveka kog se treba plašiti, te ne postoji mesto ili institucija u gradu u kojima on nema svoje ljude. Tahsin ima dvoje dece - sina Korhana Korludaga, koji je veliko razočarenje za njega, i ćerku Suhan Korludag, koju voli više od svega.
Korhanova supruga, Džahide Korludag, bezuspešno pokušava da ostane u drugom stanju, istovremeno strahujući da bi Suhan u tome mogla da uspe pre nje, što znači da bi porodično bogatstvo prešlo u ruke Suhaninog prvenca. Plašeći se tog scenarija, Džahide pokušava da ubije svoju zaovu. Međutim, neće uspeti da sprovede svoj opaki plan u delo - u tome će je sprečiti misteriozni stranac Džesur Alemdaroglu, koji će spasiti Suhanin život.
Džesur će time osvojiti ne samo Suhanino srce, već i naklonost strogog Tahsina, ali niko ne sluti da Džesura pokreće želja za osvetom. Međutim, da li će ga ljubav prema Suhan naterati da preispita svoju odluku i poštedi Tahsina kazne za grehove iz prošlosti

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.